Om oss

Vårt uppdrag

Recepten är lika viktiga som mat, luft och vatten och bör vara tillgängliga för alla. Oavsett om vi är försäkrade eller inte, har vi byggt en förbättrad upplevelse för att ansluta amerikaner till deras lägsta receptpriser.

Om SVENSKAMEDS

SVENSKAMEDS är en oberoende, icke-vinstdrivande nyhetstjänst som ger en daglig och djupgående täckning om kronisk smärta och sjukdom. Vårt uppdrag är att öka medvetenheten om kronisk smärta och att ansluta och utbilda smärtlidande, vårdgivare, vårdgivare och allmänheten om smärtupplevelsen.

Det uppskattas att 1,5 miljarder människor världen över lider av kronisk smärta och cirka 50 miljoner i USA. Även om kronisk smärta är en vanlig upplevelse, känner många smärtsjuka isolerade och missförstås av sina läkare, medarbetare, familj och vänner. Många behandlas också eller behandlas inte av sjukvården.

År 2019 hjälpte dina donationer PNN att nå nästan 1,8 miljoner människor i USA och över 200 andra länder. Våra reportrar och kolumnister täcker inte bara den senaste forskningen, bestämmelserna och behandlingarna för kronisk smärta, utan de många sociala och ekonomiska utmaningar som smärtsjuka står inför – och det anmärkningsvärda modet de uppvisar när de hanterar vad som ofta är en livslång sjukdom.

Vi stöder inte eller rekommenderar någon av de produkter eller tjänster du kan se annonserade på SVENSKAMEDS. Vår redaktion påverkas inte av annonsörer eller givare. Vi publicerar inte “sponsrat innehåll” förklädt som nyheter eller sätter in länkar för kommersiella ändamål.

Receptpriser sänktes på mer än 15 000 läkemedel. Betala online och samla in från ett av våra mer än 35 000 deltagande apotek över hela landet, eller låt din Rx levereras direkt till din dörr. Online medicinska besök erbjuds under vissa villkor.

SVENSKAMEDS är en officiell leverantör av medicinska produkter. Vi arbetar i samarbete med internationella läkemedelsföretag som levererar licensierade läkemedel över hela världen. Vi har nått grossistpriserna för läkemedel genom direkt samarbete med tillverkare, och detta har sparat våra kunder pengar (över 100% av läkemedlets ursprungliga kostnad).

Vårt unga men ambitiösa team har lång erfarenhet inom läkemedelsindustrin.

Vi har bara kvalificerade farmaceuter som vet hur man kan hjälpa människor och vilka läkemedel som kan rekommenderas.

Vårt uppdrag är att förse alla med billiga läkemedel för alla sjukdomar. Vårt mål är att hitta säkra leverantörer som producerar beprövade läkemedel. Vi tror att alla har rätt till snabb och kvalificerad behandling, vilket tyvärr inte alltid är möjligt i verkligheten. Men vårt lilla team försöker göra en läkemedelsmarknad tydligare och billigare för varje person, oavsett inkomstnivå, social status och bostad.

× Du kan beställa och få det bästa av oss till rabatterade priser